Greek English Hungarian Japanese

H Honda παρουσίασε το ‘Cooperative Mobility Ecosystem’ στη CES 2017

• Συνεργατικά εκθέματα υπογραμμίζουν την ανοιχτή καινοτομία, ενώ υπόσχονται ευφυή, συνδεδεμένη και απολαυστική μετακίνηση στο μέλλον
• Moto Riding Assist και NeuV concept car αξιοποιούν τις επενδύσεις της Honda στο τμήμα R&D
• Βιωματικά εκθέματα αναδεικνύουν συνεργασίες μεταξύ Visa και DreamWorks

100807 Honda NeuV

Η Honda αποκάλυψε τη φιλοσοφία Cooperative Mobility Ecosystem (Συνεργατικό Οικοσύστημα Μετακίνησης) στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) 2017 στο Las Vegas, συνδέοντας τη δύναμη της τεχνικής νοημοσύνης (ΑΙ), της ρομποτικής και των μεγάλων δεδομένων που μεταμορφώνουν την εμπειρία της μετακίνησης του μέλλοντος και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών.

Επιστρατεύοντας αρκετές πρωτότυπες και προηγμένες τεχνολογίες, η Honda οραματίζεται ένα μέλλον όπου τα οχήματα θα επικοινωνούν μεταξύ τους και με την υποδομή προκειμένου να περιοριστεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση, να μειωθούν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και παράλληλα να αυξηθεί η παραγωγικότητα των χρηστών του δρόμου και να παρουσιαστούν νέες τάσεις ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο. Τα οχήματα θα δημιουργούν νέα αξία, παρέχοντας υπηρεσίες αυτόνομα όταν δεν χρησιμοποιούνται από τους ιδιοκτήτες τους.

100806 Honda NeuV

Η Honda ανακοίνωσε επίσης τεχνολογικές συνεργασίες με Visa, DreamWorks Animation και καινοτόμες, νεοφυείς εταιρείες (start-ups) μέσω του Honda Developer Studio και των προγραμμάτων ανοιχτής καινοτομίας Honda Xcelerator που βασίζονται στο Honda Silicon Valley Lab.

Υποστηρίζοντας το θέμα του 'Cooperative Mobility Ecosystem', η Honda αποκάλυψε το Honda NeuV, ένα ηλεκτρικό, αυτοματοποιημένο πρωτότυπο αυτοκίνητο εφοδιασμένο με 'emotion engine'" τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και αυτοματοποιημένη προσωπική υποστήριξη, δημιουργώντας νέες δυνατότητες για ανθρώπινη διάδραση και νέα αξία για τους πελάτες.

Η παγκόσμια εταιρεία μετακίνησης αποκάλυψε επίσης τη Honda Moto Riding Assist, μία πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που βασίζεται σε τεχνολογία ρομποτικής της Honda για τη διατήρηση της ισορροπίας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Honda (LVCC, North Hall – 7312) μπορούν να βιώσουν την τεχνολογία ρομποτικής Honda από πρώτο χέρι, δοκιμάζοντας το UNI-CUB, την συσκευή προσωπικής μετακίνησης της εταιρείας.

«Από τότε που ιδρύθηκε, η Honda είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία τεχνολογιών που βοηθούν τον άνθρωπο» δήλωσε ο Yoshiyuki Matsumoto, Πρόεδρος & CEO της Honda R&D Co., Ltd. «Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε ένα μελλοντικό τεχνολογικό μονοπάτι που θα οδηγήσει στον επαναπροσδιορισμό της εμπειρίας της μετακίνησης.»

Ακολουθεί μία περίληψη των προϊοντικών και τεχνολογικών φιλοσοφιών που εκτίθενται στο περίπτερο της Honda στη CES 2017:

Μοτοσυκλέτα Honda Riding Assist
Σε παγκόσμιο ντεμπούτο στη CES, η Honda αποκάλυψε την τεχνολογία της Moto Riding Assist, που αξιοποιεί τη ρομποτική τεχνολογία της μάρκας για τη δημιουργία μιας αυτοϊσορροπούμενης μοτοσυκλέτας που μειώνει σημαντικά το ενδεχόμενο πτώσης όταν αυτή είναι σταματημένη. Αντί να βασίζεται σε γυροσκόπια, που προσθέτουν βάρος και αλλοιώνουν την εμπειρία του ταξιδιού όπως έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρείες, η Honda Moto Riding Assist ενσωματώνει τεχνολογία που εξελίχθηκε αρχικά για τη συσκευή προσωπικής μετακίνησης της εταιρείας UNI-CUB.

100800 Honda Riding Assist

Honda NeuV
Σχεδιασμένο για να προσφέρει νέες δυνατότητες στους πελάτες, το NeuV (προφέρεται '"new-v'") - το Νέο Ηλεκτρικό Όχημα Πόλης - είναι ένα πρωτότυπο που προέκυψε από το γεγονός ότι τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης παραμένουν ανενεργά το 96% του χρόνου. Το NeuV επιδιώκει να προσφέρει νέα αξία στο ιδιοκτήτη τους λειτουργώντας σαν ένα αυτοματοποιημένο όχημα κοινοχρησίας (ride sharing), παραλαμβάνοντας και αφήνοντας τους πελάτες σε τοπικούς προορισμούς όταν ο ιδιοκτήτης δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο. Το NeuV also μπορεί επίσης να παρέχει ενέργεια στο ηλεκτρικό δίκτυο σε ώρες υψηλής ζήτησης όταν δεν χρησιμοποιείται. Οι δραστηριότητες αυτές συνθέτουν ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο για πρωτοποριακούς πελάτες.

«Σχεδιάσαμε το NeuV για να γίνει πιο πολύτιμο στον ιδιοκτήτη του βελτιστοποιώντας και μεταφράζοντας σε χρήμα το χρόνο που το όχημα είναι εκτός λειτουργίας,» δήλωσε ο Mike Tsay, Επικεφαλής Σχεδίασης, Honda R&D Americas.

100802 Honda NeuV

Το NeuV λειτουργεί επίσης σαν ένας έξυπνος και πρόθυμος βοηθός που αξιοποιεί ένα '"emotion engine'", μία αναδυόμενη τεχνολογία, προϊόν συνεργασίας της Honda με την SoftBank (cocoro SB Corp.). Με την ονομασία HANA (Honda Automated Network Assistant), στην εφαρμογή του στο NeuV, το '"emotion engine'" θα μαθαίνει από τον οδηγό, ανιχνεύοντας τα συναισθήματα πίσω από τις επιλογές του και στη συνέχεια, βάσει προηγουμένων αποφάσεων του οδηγού, κάνει νέες επιλογές και υποδείξεις. Το HANA μπορεί να ελέγχει τη συναισθηματική ισορροπία του οδηγού, να κάνει μουσικές υποδείξεις ανάλογα με τη διάθεση και να τον υποστηρίζει στην καθημερινή οδηγική ρουτίνα.

Το NeuV διαθέτει πλήρως διαδραστική επιφάνεια αφής που επιτρέπει στον οδηγό και το συνοδηγό να απολαύσουν μία απλή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Το όχημα έχει δύο καθίσματα, αποθηκευτικό χώρο πίσω και ένα ηλεκτρικό skateboard για τα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής. Το NeuV προσφέρει επίσης εξαιρετική ορατότητα μέσω ενός πανοραμικού παρμπρίζ που αγκαλιάζει το όχημα και μιας έντονα κεκλιμένης μεσαίας γραμμής που διευκολύνει τους ελιγμούς.

Safe Swarm
Στη CES, η Honda παρουσίασε το '"Safe Swarm'" concept, που χρησιμοποιεί βιομίμηση – αντιγράφοντας τη συμπεριφορά μιας ομάδας ψαριών – για τη δημιουργία μιας ασφαλέστερης, πιο αποδοτικής και απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας. Το Honda Safe Swarm εμπλέκει τους επισκέπτες σε ένα κόσμο όπου τα οχήματα που μοιράζονται το δρόμο επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας αποκλειστική επικοινωνία μικρής εμβέλειας - Dedicated Short Range Communication (DSRC) για την υποστήριξη του οδηγού στην αντιμετώπιση περίπλοκων οδηγικών καταστάσεων. Το Safe Swarm concept επιτρέπει στα οχήματα να λειτουργούν συνεργατικά, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη οικονομία και λιγότερο στρες και κάνοντας τις συγκρούσεις παρελθόν.

100804 Honda UNI CUB

«Έχει ήδη χαράξει η εποχή της αυτόνομης οδήγησης, και η Honda, όπως όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες, προσπαθεί να βελτιώσει και να εξελίξει αυτή την τεχνολογία για να επιτευχθεί μία κοινωνία μηδενικών συγκρούσεων μέχρι το 2040,» δήλωσε ο Frank Paluch, Πρόεδρος της Honda R&D Americas. «Χρησιμοποιώντας επικοινωνίες οχήματος με όχημα και οχήματος με υποδομή και με τη συμβολή μεγάλων δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης, η Honda θα συνεργαστεί με άλλους εταίρους για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο οι οδικές συνθήκες είναι προβλέψιμες και διαχειρίσιμες και οι συγκρούσεις θα αποφεύγονται.»

Honda UNI-CUB
Το Honda UNI-CUB που εκτίθεται στη CES είναι μία αυτοϊοσορροπούμενη συσκευή προσωπικής μετακίνησης που επιτρέπει στον αναβάτη που κάθεται σε αυτή να ελέγχει την ταχύτητα, να κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να σταματά, και όλα αυτά με απλή μετατόπιση βάρους του σώματος. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η εταιρεία εγκαινίασε το UNI-CUB's API, θέλοντας να διευκολύνει τη δημιουργία λογισμικού που μπορεί να ελέγχει τη συσκευή από ένα smartphone και άλλες συσκευές, που θα προσφέρουν δυνατότητα βελτίωσης της αξίας και λειτουργικότητας για τον άνθρωπο. Έχοντας τη δυνατότητα να κινείται ελεύθερα προς τα εμπρός, πίσω, πλάι και διαγώνια, το UNI-CUB μπορεί γρήγορα και εύκολα να ελίσσεται μεταξύ των ανθρώπων.

Ανοιχτή Καινοτομία και Συνεργασία
Εξακολουθώντας να επιδιώκει ανοιχτή καινοτομία και συνεργασία, η Honda ανακοίνωσε επίσης πρωτοβουλίες με επιχειρηματίες, start-ups και παγκόσμιες τεχνολογικές μάρκες μέσω του Honda Silicon Valley Lab.

Visa – Επεκτείνοντας τη συνεργασία πληρωμής μέσω κινητού των δύο εταιρειών, η Honda κάνει δύο παρουσιάσεις στη CES αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη VISA. Οι παρουσιάσεις αυτές θα είναι οι πρώτες που γίνονται με τους εταίρους υποδομών Gilbarco Veeder-Root και IPS Group, και προβάλλουν την απλότητα και ευκολία της πληρωμής υπηρεσιών όπως δαπάνες καυσίμου και δημόσια στάθμευση με άνεση και ασφάλεια μέσα από το όχημα.

DreamWorks Animation – Η Honda έχει συνεργαστεί με την DreamWorks Animation για την ανάπτυξη νέου δια-τμηματικού περιεχομένου επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας και λύσεων για την εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο. Η Honda εκθέτει μία έκδοση του πρωτοτύπου εικονικής πραγματικότητας Honda Dream Drive με αποκλειστικό περιεχόμενο της DreamWorks Animation στη CES.

Vocal Zoom – Μέσω του προγράμματος Honda Xcelerator, η Honda συνεργάζεται με τη Vocal Zoom για την εφαρμογή της οπτικής μικροφωνικής τεχνολογίας της στην εμπειρία του αυτοκινήτου. Διαβάζοντας φυσικούς παλμούς που παράγονται από τη φωνή του ομιλητή, ο οπτικός αισθητήρας του Vocal Zoom διαπιστώνει πρόσθετα στρώματα φωνητικών δεδομένων που δεν γίνονται αντιληπτά από τα παραδοσιακά μικρόφωνα. Αυτές οι πρόσθετες πληροφορίες αυξάνουν σημαντικά την κατανόηση των φωνητικών εντολών του υπολογιστή ταξιδιού, κυρίως σε περιβάλλοντα με έντονους θορύβους.

LEIA Inc. – Μέσω μιας ακόμα συνεργασίας της Honda Xcelerator, με τη LEIA, η Honda έχει εξελίξει μία νέα φιλοσοφία οθόνης οδηγού που χρησιμοποιεί τη νανοτεχνολογία της LEIA για τη δημιουργία τρισδιάστατων εικόνων, προσφέροντας ομαλές μεταβάσεις μεταξύ διαφορετικών γωνιών θέασης – απεικονίσεις που χρησιμοποιούνται για τις προειδοποιήσεις και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Αν και το 3D μπορεί να διασπά την προσοχή εάν δεν είναι σχεδιασμένο σωστά, η νατοτεχνολογία της LEIA παρουσιάζει το βάθος με τρόπο ιδιαίτερα φυσικό. Η Honda προβλέπει αρκετές πιθανές εφαρμογές αυτής της τεχνολογίας, από πλοήγηση μέχρι πληροφορίες κυκλοφορίας.

Οι επισκέπτες της CES μπορούν να μάθουν περισσότερα και να πάρουν μία γεύση από πρώτο χέρι από το Honda 'Cooperative Mobility Ecosystem' στο περίπτερο της Honda (#7312) από 5-8 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Las Vegas. Βίντεο, φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο www.honda.us/CES2017.

Σχετικά με την Τεχνολογία Honda
Η Honda δημιουργεί τεχνολογίες και προϊόντα που προάγουν τις καθαρές, ασφαλείς, απολαυστικές και συνδεδεμένες αξίες της μάρκας. Εστιάζει τις προσπάθειές της στην εξέλιξη αυτόνομων οχημάτων, συνδεσιμότητας και μετακίνησης με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα. Στη Β. Αμερική, η εταιρεία έχει πάνω από 300.000 οχήματα στο δρόμο εφοδιασμένα με Honda Sensing™ ή τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας AcuraWatch και πάνω από 400.000 οχήματα με συμβατότητα Apple CarPlay™ και Android Auto™. Η Honda δοκιμάζει επίσης προηγμένες τεχνολογίες αυτοματοποιημένων οχημάτων σε Ιαπωνία και Β. Αμερική και στοχεύει στη χρήση άκρως αυτοματοποιημένων οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους των ΗΠΑ το 2020. Η Honda προσπαθεί επίσης να εκπληρώσει το όραμά της στον τομέα της περιβαλλοντικής συμβατότητας και της ασφάλειας: «να πετύχει τη χαρά και την ελευθερία της μετακίνησης σε μία βιώσιμη κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή.» Μέχρι το 2030 περίπου, η Honda στοχεύει τα δύο τρίτα των μοντέλων της που θα πωλούνται σε όλο τον κόσμο να είναι υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, μεταξύ των οποίων αυτοκίνητα κυψελών καυσίμου και μπαταρίας.

NeuV emotion engine
Το "emotion engine" είναι μία σειρά τεχνολογιών ΑΙ που δημιούργησε η cocoro SB Corp., και επιτρέπουν στα μηχανήματα να παράγουν τεχνητά τα δικά τους συναισθήματα.

Προηγούμενα νέα Auto

Tώρα το Honda HR-V με όφελος μέχρι 3,500€

Tώρα το Honda HR-V με όφελος μέχρι 3,500€

Σε δραστική μείωση της τιμής των HondaHR-V προχώρησε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέροντας όφελος από 600-3,500€ ανάλογα με το μοντέλο. Το HondaHR-V αποτελεί μία από τις πιο δελεαστικές προτάσεις της αγοράς καθώς η μείωση της τιμή του συνδυάζεται με το πρόγραμμα «Όλα είναι Δυνατά». Με το πρόγραμμα αυτό οι υποψήφιοιι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα από τα πλέον αξιόπιστα και τεχνολογικά μοντέλα της Honda με τα παρακάτω οφέλη: 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο στα ανταλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των HR-V όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του serviceremindersystem του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ. 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια HondaAssist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance Μόνο με 190€ το μήνα (ενδεικτικά για το HondaHR-VPetrolComfort που έχει λιανική τιμή 22.575€ η δόση είναι 190€, η προκαταβολή είναι 9.482€ (42% της αξίας του αυτοκινήτου) και η διάρκεια του δανείου 84 μήνες, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6%. Πιο αναλυτικά οι τιμές των HondaHR-V διαμορφώνονται ως εξής: ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕ-ΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΦΟΡΑ HR-V 5D 1.5 PETROL MT COMFORΤ 22.575 € 22.575 € 0 € HR-V 5D 1.5 PETROL MT ELEGANCE 26.900 € 25.900 € -1.000 € HR-V 5D 1.5 PETROL CVT ELEGANCE 28.000 € 28.000 € 0 € HR-V 5D 1.5 PETROL CVT EXECUTIVE 32.900 € 31.900 € -1.000 € HR-V 5D 1.6 DIESEL MT COMFORT 28.000 € 26.500 € -1.500 € HR-V 5D 1.6 DIESEL MT ELEGANCE 31.500 € 28.000 € -3.500 € HR-V 5D 1.6 DIESEL MT ELEGANCE 32.500 € 31.900 € -600 € HR-V 5D 1.6 DIESEL MT EXECUTIVE 34.900 € 33.900 € -1.000 € Το νέο HondaHR-Vαντιπροσωπεύει μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία των crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, προηγμένη αλλά απολαυστική οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία. Με την πρώτη ματιά, το νέο HR-Vπροβάλλει μία εικόνα νεανικότητας με άποψη, όπου οι τολμηρές, ανάγλυφες γραμμές ενός coupé ‘αγκαλιάζουν’ την ουσία ενός στιβαρού SUV. Η ψηλότερη ‘κορμοστασιά’ του HR-V (ύψος 1.605 mm), σε συνδυασμό με τη στιβαρή σχεδίαση και την ισχυρή παρουσία, προσφέρουν μία αίσθηση ασφάλειας, προστασίας, αυτοπεποίθησης και χρησιμότητας. Στο εσωτερικό, το νέο HR-Vπροσφέρει στους επιβάτες κορυφαία ευρυχωρία και  – χάρη στο καινοτόμο σύστημα MagicSeat της Honda – εξαιρετική ευελιξία. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Hondaσυνδύασαν την πλούσια ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ, προστατευμένου cockpit. Το νέο HR-V θα διατίθεται με έναν πολύ αποδοτικό 1.6 i-DTECdiesel (120 PS) και έναν βενζινοκινητήρα 1.5 i-VTEC (130 PS), και οι δύο της σειράς EarthDreamsTechnology της Honda. Ο diesel συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ ο βενζινοκινητήρας αντίστοιχα είτε με εξατάχυτο μηχανικό ή με CVT. Το νέο HR-V ανήκει στο κύμα νέας γενιάς και νέων οχημάτων Honda που προβάλλουν την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας, η οποία βελτιώνει τη ζωή των πελατών της. 

Νέος τιμοκατάλογος Honda & Mitsubishi Motors

Νέος τιμοκατάλογος Honda & Mitsubishi Motors

Ο νέος τιμοκατάλογος Honda και Mitsubishi είναι διαθέσιμος!  Μπορείτε να δείτε τους τιμοκαταλόγους πατώντας στην αντίστοιχη φωτογραφία.    HONDA   MITSUBISHI  

Δελτίο τύπου - Honda HRV

Δελτίο τύπου - Honda HRV

Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου του νέου HRV! Nέα γενιά συμπαγούς SUV – ευρύχωρο και ευέλικτο σαν compact MPV, ανθεκτικό σαν SUV, χαρισματικό και δυναμικό σαν coupé • Γοητευτική coupé εμφάνιση και στιβαρότητα SUV• Κορυφαία ευρυχωρία και πολυμορφικότητα χώρου αποσκευών• Φρέσκια και σοφιστικέ σχεδίαση εσωτερικού με υλικά υψηλής ποιότητας• Συναρπαστική οδηγική εμπειρία συνδυάζει επιδόσεις με οικονομία• Ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών προηγμένης ασφάλειας Παρουσιάζοντας μία νέα γενιά συμπαγών SUV στην αγορά, το νέο Honda HR-V αντιπροσωπεύει μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία των crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, προηγμένη αλλά απολαυστική οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία. Διαβάστε το πλήρες δελτίο τύπου πατώντας εδώ.

Προηγούμενα νέα Αγώνες Αυτοκινήτου

Αγώνας δρόμου για τη Mclaren Honda.

Αγώνας δρόμου για τη Mclaren Honda.

Η McLaren προσπαθεί να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για την Honda, ώστε να βρεθεί λύση με την MGU-K. Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί στην κατάσταση της υγείας του Fernando Alonso και δικαίως αφού ο Ισπανός παρέμεινε για τρίτο βράδυ στο νοσοκομείο, με την αιτιολογία της Mclaren να μην πείθει, όμως, αύριο ξεκινάει το τελευταίο χειμερινό τεστ και η Honda δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα στην MGU-K. Ένα πρόβλημα, που περιόρισε σημαντικά τα χιλιόμετρα της MP4-30 τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες δοκιμών και εντοπίζεται στη φλάντζα της μονάδας MGU-K. Μάλιστα, η Honda δημιούργησε για την τρίτη ημέρα δοκιμών μια επανασχεδιασμένη φλάντζα, στην Ευρωπαϊκή της βάση στο Milton Keynes, όμως κι αυτή απέτυχε. Σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Autosport, το συγκεκριμένο πρόβλημα ταλαιπώρησε πολύ και τους υπόλοιπους κατασκευαστές το 2014 και οι πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει γρήγορη λύση. Έτσι, για να δώσει περισσότερο χρόνο στην Honda να βρει την κατάλληλη γιατρειά, η McLaren σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της πάνω στο σύστημα ανάκτησης της ενέργειας (KERS), κατασκευάζοντας ως προσωρινή λύση μια δικιά της φλάντζα, που θα χρησιμοποιηθεί στην Βαρκελώνη μαζί με την μονάδα MGU-K της Honda. Στην McLaren συνεχίζουν να δηλώνουν πως γνωρίζουν την πραγματική ταχύτητα του νέου τους μονοθεσίου, όμως, για την ώρα, δεν φαίνεται να αποδίδει η τακτική "ταχύτητα πρώτα-αξιοπιστία μετά". Στο Woking έχουν μπροστά τους 4 ημέρες δοκιμών και δυο εβδομάδες, για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πηγή:http://www.autoblog.gr

Mclaren Honda - μια νεα εποχή έρχεται!

Mclaren Honda - μια νεα εποχή έρχεται!

Η Mclaren Honda μας προϊδεάζει με ενα teaser video για τη νεα εποχη της αγωνιστικης ομάδας της F1.  

Προηγούμενα νέα Αγώνες Μοτοσυκλέτας

Moto GP Italy

Moto GP Italy

Στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα Moto GP έφτασε ο Dani Pedrosa στην Ιταλία στην πίστα Μισάνο. Στο 12ο GP της σεζόν ο Ισπανός πήρε την καρό σημαία εκκινώντας από την pol position. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Horhe Lorenzo, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Valentino Rossi.

Αγώνες

Μουσείο

  • Μουσείο Αυτοκινήτου
  • Μουσείο Μοτοσυκλέτας

Tributes

  • Auto
  • Moto

Powered by Weblysis © | Honda Club 2002-2014. All rights reserved.