Greek English Hungarian Japanese

Εκδρομή - Πανελλήνια Συνάντηση

To Ηοnda Club Eλλάδος, με αφορμή την επέτειο των 10 ετών πορείας και δράσης, πραγματοποίησε την πρώτη του εκδρομή για το 2012, σε συνδυασμό με μια Πανελλήνια συνάντηση, στο Βόλο.

Τι καλύτερο θα μπορούσε να οργανωθεί, ώστε να γιορτάσουμε μια πορεία 10 ετών γεμάτη επιτυχίες και δυναμική παρουσία στο χώρο. Μέχρι και τα τέλη του 2009, όπου διατηρούσαμε την έδρα του Honda Club (μια ακόμα μεγάλη πρωτοπορεία στο χώρο των λεσχών μηχανοκίνητου αθλητισμού), οι μεγάλες συναντήσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνταν εντός Αττικής, στο δικό μας χώρο. Αυτή όμως τη φορά και λόγω της επετείου, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια του Honda Club μαζί με όλους τους φίλους και τα μέλη μας, που ήθελαν και μπορούσαν να ταξιδέψουν μέχρι το Βόλο. Μια τοποθεσία που είχε φιλοξενήσει ξανά το Honda Club πριν από 6 χρόνια, για Πανελλήνια συνάντηση, η οποία μάλιστα είχε στεφθεί με επιτυχία και περισσότερες από 100 συμμετοχές! 

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες η Πανελλήνια συνάντηση του 2012 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς και σημείωσε μεγάλη προσέλευση. Συνολικά, έδωσαν το παρών πάνω από 40 άτομα και 30 οχήματα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και τις 2 ημέρες του Σαββατοκύριακου. Με έναν υπέροχο ήλιο και πολύ καλό καιρό, ταξιδέψαμε και βρεθήκαμε στον υπέροχο Βόλο.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου συναντηθήκαμε στο cafe Γένεσις στην Πορταριά στις 18:00. Οι συζητήσεις άναψαν, ενώ απολαμβάναμε τον καφέ μας σε συνδιασμό με την υπέροχη θέα του Βόλου!

P3315979

P3315959


Ιδιαίτερο θέαμα προσέφεραν οι φίλοι Βολιώτες, καθώς ήταν ορατοί (αλλά και ακουγόντουσαν) σε όλη την ανάβαση, μέχρι να φτάσουν στην καφετέρια! Τα παιδιά της επαρχίας είναι μοναδικές προσωπικότητες, με άποψη, αλλά και αυθεντικοί φανατικοί Hondάκηδες, βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς.."φανατικούς"!

Μετά τον καφέ του Σαββάτου, ξεχυθήκαμε στους δρόμους του Βόλου, όπου γνωρίσαμε όλες τις ομορφιές του και γευτήκαμε μεζέδες κάθε είδους! Τα τσίπουρα πήραν φωτιά, αλλά εμείς φυσικά κινηθήκαμε παντού με τα ποδαράκια μας!

Την Κυριακή 1 Απριλίου συναντηθήκαμε στο parking του καταστήματος LIDL στην λεωφόρο Λαρίσης. Μετά τη φωτογράφιση πραγματοποιήσαμε ένα πέρασμα από την παραλία του Βόλου, όπου κάναμε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία μας και μεταβήκαμε στην Αγριά για φαγητό και καφέ. 


P4016202

P4016252

P4016254


Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα ΟΛΑ τα μέλη που έδωσαν το παρών. Τους φίλους από Θεσσαλονίκη και Λάρισσα, όσους ταξίδεψαν από Αθήνα και φυσικά τους Βολιώτες που όχι μόνο απέδειξαν ότι είναι γνώστες και θερμοί Hondάκηδες, αλλά και ιδιαίτερα φιλόξενοι!

Ελπίζουμε ότι μετά τη γνωριμία και τις συζητήσεις μας, με όλα τα νέα μέλη, έγινε για ακόμα μια φορά κατανοητή η ουσία και το νόημα της δράσης της πρώτης επίσημης Πανελλήνιας λέσχης φίλων και οδηγών Honda. Δεν μας αφορούν οι πλέον παρωχημένες επικίνδυνες και παράνομες δραστηριότητες. Δεν μας αφορούν οι ανούσιες επιδείξεις και οι φανφάρες.

Είμαστε μια παρέα που εκδηλώνει αμοιβαία την αγάπη και το σεβασμό της προς τον ασφαλή και οργανωμένο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στην παρέα αυτή είναι ΟΛΟΙ καλοδεχούμενοι, χωρίς μέτρα και σταθμά, χωρίς προϋποθέσεις και δεσμεύσεις, αρκεί να στηρίζουν και να σέβονται τους κανόνες κοινής λογικής και ευθύνης της λέσχης, αλλά και της μηχανοκίνησης γενικότερα. Αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό που μας διακρίνει και μας δίνει τόσα χρόνια μια διαφορετική υπόσταση και τη διαφορετικότητα που έχουμε πολύ προσπαθήσει για να αποκτήσουμε. Σε αυτή την παρέα θα συναντήσετε μόνο κέφι, αλληλεγγύη, άμυλα, σεβασμό και υπευθυνότητα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι πράξεις πάντοτε είναι που κάνουν τη διαφορά και εμείς τις προτιμούμε!

Σας ευχαριστούμε όλους ΘΕΡΜΑ για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες, αλλά αποδείξατε για ακόμα μια φορά πως η παρέα μετράει πάνω από όλα. Ευχόμαστε σε όλους καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Για να δείτε περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό του διημέρου, μπορείτε να επισκέπτεστε τα Forum αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, τη σελίδα μας στο Facebook: " Honda Club Greece " , καθώς και το κανάλι μας στο YouTube.

HHC Team.

Προηγούμενα νέα του Honda Club

Αγώνες

Μουσείο

  • Μουσείο Αυτοκινήτου
  • Μουσείο Μοτοσυκλέτας

Tributes

  • Auto
  • Moto

Powered by Weblysis © | Honda Club 2002-2014. All rights reserved.