Greek English Hungarian Japanese

2012: H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ GOLDWING

2012: H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ GOLDWING


Παρότι η Honda σταμάτησε να κατασκευάζει Goldwing στο εργοστάσιο του Ohio εδώ και πάνω από έναν χρόνο, έχει στις αποθήκες της τόσες απούλητες μοτοσυκλέτες (μοντ. 2009) που επαρκεί για τη ζήτηση ως τις αρχές του 2011.


 

Πρόσφατα πάντως η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της GW θα ξαναρχίσει του χρόνου σαν μοντέλο 2012.

Η πολύμηνη παύση της παραγωγής που οφείλεται στην απόφαση της Honda να σταματήσει την παραγωγή της στις ΗΠΑ, είχε αρχικά προκαλέσει φήμες ότι το μοντέλο θα έπαυε να παράγεται οριστικά. Όμως τώρα η Honda δηλώνει ότι η επόμενη γενιά Goldwing θα αρχίσει να βγαίνει από την γραμμή παραγωγής του νέου εργοστασίου της  στο Kumamoto (Ιαπωνία) μέσα στο 2011. Ταυτόχρονα έμπλεξε τα πράγματα, ανακοινώνοντας ότι το τρέχον μοντέλο -που πλέον έχει μια δεκαετία στην πλάτη του- θα αντικατασταθεί από το επόμενης γενιάς όταν πια το νέο εργοστάσιο θα είναι πλήρως λειτουργικό.

Σύμφωνα με την Honda America η αλυσίδα παραγωγής του Goldwing έχει ήδη μεταφερθεί στο Kumamoto, οπότε οι μοτοσυκλέτες 2012 που θα κατασκευαστούν εκεί, θα βασίζονται στο υπάρχον μοντέλο -διατηρώντας τον εξακύλινδρο επίπεδο κινητήρα και το αλουμινένιο πλαίσιο- με κάποιες διαφοροποιήσεις ίσως στην εξωτερική εμφάνιση.

πηγη http://www.0300.gr

Προηγούμενα νέα Moto

Η Honda Rebel αποκαλύπτεται στο Long Beach

Η Honda Rebel αποκαλύπτεται στο Long Beach

Λεπτή, κατάμαυρη και με χαμηλό ύψος σέλας 690mm, η Rebel ενσαρκώνει ένα στυλιστικό πάντρεμα της παλιάς και της νέας σχολής που εξάπτει τη φαντασία μιας νεότερης γενιάς αναβατών. Το νέο, σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο συνδυάζεται με μοντέρνες γραμμές αποτυπώνοντας μια λιτή εμφάνιση με φαρδιά ελαστικά (τύπου bobber), μαρσπιέ σε μεσαία θέση και μία ξεκούραστη, ουδέτερη θέση οδήγησης με τεντωμένους αλλά χαλαρούς βραχίονες. Ο ζωηρός, υδρόψυκτος, εν σειρά δικύλινδρος, 8βάλβιδος κινητήρας των 471cc της Rebel είναι κατάλληλος για αναβάτες με δίπλωμα Α2 και προέρχεται από τη δημοφιλή τριάδα κινητήριων συνόλων 500 cc της Honda. Η χαρτογράφηση του ψεκασμού καυσίμου PGM-FI έχει επαναπροσδιοριστεί με σκοπό τη ροπάτη αίσθηση στις χαμηλές στροφές, διατηρώντας όμως μία σπορ, γραμμική καμπύλη ισχύος για μεγαλύτερη απόλαυση αλλά και άνεση στο ταξίδι. Η Rebel θα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Graphite Black, Matte Armored Silver Metallic και Millennium Red και θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Long Beach International Motorcycle Show στην Καλιφόρνια στις 18 Νοεμβρίου. Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Gold Wing 2014

Gold Wing 2014

Η φήμη της Gold Wing ως την πιο φημισμένη μοτοσυκλέτα τουρισμού στην ιστορία της μοτοσικλέτας, παραμένει αδιαμφισβήτητη. Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, η Gold Wing έχει σταθεί ως η απόλυτη μοτοσικλέτα ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων και συνεχίζει και το 2014. Εκτός από τον ισχυρό εξακύλινδρο κινητήρα και την σπορ συμπεριφορά, καμία άλλη μοτοσικλέτα δεν μπορεί να ταιριάξει την πολυτέλεια της GoldWing θέση μεταξύ του αναβάτη και του απλού επιβάτη, η οποία περιλαμβάνει επίσης την τελευταία γενιά των εξελιγμένων ηλεκτρονικών ανέσεων. Η νέα Gold Wing θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2014.  

HONDA CBR 1000RR SP

 HONDA CBR 1000RR SP

H Honda στο EICMA παρουσιάζει την HONDA CBR 1000RR SP  με εμφανείς αλλαγές σε φρένα, αναρτήσεις  και με τον νέο V4 κινητήρα. • 43 χιλιοστά Öhlins NIX30 ανεστραμμένο πιρούνι με προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση συμπίεσης.   • Unit Pro-Link ® Öhlins αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση συμπίεσης.   • Brembo φρένα μπροστά με τετραπίστονες δαγκάνες και 320 χιλιοστά    • Pirelli Diablo Supercorsa SC ελαστικών.   • Ελαφρύ υποπλαίσιο, το οποίο μειώνει CG.   • Μια νέα κυλινδροκεφαλή, σωλήνα εισαγωγής, και το σύστημα εξάτμισης   • Ειδικά έμβολα και μπιέλες.   • Νέα θέση οδήγησης με το νέο τιμόνι. Μάλλον η Ιαπωνική εταιρία δίνει την απάντηση της στους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Ως τον Φεβρουάριο του 2014 που θα κάνει την εμφάνιση της στην Ευρωπαϊκή αγορά πηγη http://www.epitroxon.gr

Αγώνες

Μουσείο

  • Μουσείο Αυτοκινήτου
  • Μουσείο Μοτοσυκλέτας

Tributes

  • Auto
  • Moto

Powered by Weblysis © | Honda Club 2002-2014. All rights reserved.