Φώτης Λαρεντζάκης

Rate this item
(0 votes)

fotisl

Γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1973 στην Αθήνα και τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα έχει ζήσει στο Sydney της Αυστραλίας.

Είχε την τύχη να κερδίσει εύκολα σχολικές χρονιές λόγω των πολλών ταξιδιών που έκανε η οικογένειά του από μικρή ηλικία, έτσι σε ηλικία 19 ετών τελείωσε στο Sydney της Αυστραλίας ακόμα και τις σπουδές του!
Το 1992 αποφοίτησε ως IBM Certified Μηχανογράφος σε Mini – Mainframes – AS/400 σε τραπεζικά συστήματα, όπου και το 1992 ήταν ένας από τους 3 κατόχους τέτοιου πτυχίου στην Ελλάδα.

Ποτέ δεν είχε δείξει το ενδιαφέρον του για τα Honda, μέχρι το 1995 οπότε απέκτησε το πρώτο του EG Vti. Έκτοτε αποφάσισε πως δε θα ξαναοδηγούσε άλλη μάρκα και πως μια μέρα θα κατάφερνε να δουλέψει για την Honda.
Η μεγάλη του αγάπη πάντα όμως ήταν τα CRX παρόλο που το VTi που είχε τότε ήταν πολύ γρήγορο αλλά και καλά στημένο για την εποχή του. Όταν έβλεπε CRX πάντα έκανε στην άκρη για να περάσει, εξάλλου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο μεγάλος του έρωτας.
Το 2000 ύστερα από δύσκολη απόφαση, το πρώτο του Honda πουλιέται, γιατί αποφασίζει να φύγει για το Sydney της Αυστραλίας και πάλι, όπου και εκεί ξεκινάνε όλα.

Κάποια στιγμή γνωρίζεται με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Club της Νέας Νότιας Ουαλίας, Melanie Berman, όπου και της αποκαλύπτει τον έρωτα του... για τα Honda, έτσι λοιπόν και βρέθηκε να είναι ενεργό μέλος του Honda Car Club of New South Wales Inc. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως η λέσχη της Αυστραλίας είναι και η πιο παλιά, όπου ξεκίνησε το 1970 και ιδρύθηκε από πέντε άτομα που είχαν το ίδιο πάθος για το τότε εκπληκτικό S600 και S800.
Κατόπιν σε μια συνομιλία του τον Νοέμβριο του 2000 με τον πρόεδρο Robert Cavanagh, του ήρθε η ιδέα να ξεκινήσει το Honda Club στην Ελλάδα.
Η ιδέα άρεσε και τον βοήθησαν πολύ στα πρώτα του βήματα όπου και ήταν και τα πιο δύσκολα. Έτσι τον Σεπτέμβριο του 2002 μόλις ήρθε στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αποκτήσει ένα CRX VTEC και ταυτόχρονα, ξεκινάει το τότε CRX Club, όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ έτσι, γιατί στις 28-12-2002 και με επίσημη ημερομηνία από το ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3-1-2003 ιδρύεται επισήμως το πρώτο Honda Club στην Ελλάδα.


Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να είχε γίνει εάν δεν υπήρχε η πολύτιμη βοήθεια της Σοφίας Γιώτη, της καλύτερής του φίλης, που στάθηκε δίπλα του και ιδιαίτερα δίπλα στο Honda Club.


Τέλος, ο Λαρεντζάκης Φώτης παραμένει ένα ενεργό μέλος του Honda Club, αν και από τις αρχές του 2011 είναι πλέον κάτοικος Αυστραλίας. Όχημα που οδηγεί εκεί, ένα CRV.

Χόμπι :
Πτήσεις
Honda Club - και γενικότερα ότι έχει σχέση με τα Honda.
Αγαπημένα αυτοκίνητα: CRX - NSX - JAZZ - 1955 Mercedes Benz 300SL Gullwing Coupe - Holden SLR 5000
Αγαπημένη Μουσική: Ρεμπέτικα - συλλέκτης αυθεντικών κομματιών ρεμπέτικης μουσικής.
Λατρεύει τις πτήσεις με τα αεροπλάνα και γενικά ότι έχει σχέση με τα αεροπλάνα.
Αγαπημένα σπορ: Bowling - Πυγμαχία - F1
Aγαπημένοι οδηγοί: Senna - Schumacher - Button - Davidson
Drift: λάτρης του Νίκα Mister S2000

kataramenos

nikas fotis delsol

nikas fotis

senna

   

Read 5095 times
Φώτης Λαρεντζάκης
Άρης Μαθιόπουλος
Αθανάσιος Τσεσμελής
Κώστας Αθανασίου
Βαγγέλης Τσακιράκης
Αντώνης Χατζηδημητρίου
Παναγιώτης Γαβρίλης
Τάσος Δρίτσας

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS