Παναγιώτης Γαβρίλης

Rate this item
(0 votes)

panosg

 

Γεννήθηκα το Μάιο του 1984 στην Κόρινθο. 

Μεγάλωσα κάπου στην Ελλάδα καθώς ο πατέρας στρατιωτικός και οι μετακινήσεις πολλές. Επομένως ως hometown είχα το χωριό μου από μόλις 40 ημερών! 

Από μικρός, προσποιούμουν στο πίσω κάθισμα ότι οδηγούσα, όπως και ο πατέρας μου, με αυτές τις οθονίτσες που στη μέση είχαν ένα τιμόνι και δίπλα ένα μοχλό για λεβιέ. Ντεμεκ καταστάσεις αλλά δεν άργησε έτσι να έρθει η αγάπη για τα αυτοκίνητα! 

Στην ηλικία των 18 ξεκίνησα τις σπουδές στο ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Ραδιολογίας Ακτινολογίας όπου τότε ήλθε και το δίπλωμα οδήγησης. Πρώτο λοιπόν αυτοκίνητο ήταν ένα ανήσυχο Suzuki Swift GLS 1.0lt με τους μόλις 3 κυλίνδρους, τα 65 άλογα πριν μπει χέρι και τα περίπου 700κιλά πριν βάλω το ηχοσύστημα. 

Οι εμπειρίες και οι χαρές πολλές με το μικρό στο μάτι χιλιαράκι. Μου έμαθε να οδηγώ, με άφηνε να παίξω μαζί του και όπως κάθε Ιαπωνικό, δε μου έφερε ποτέ αντίρρηση και ποτέ δε με άφησε όσο κανίβαλος μπορεί και να έγινα κάποιες στιγμές! 

Αναπολώ εκείνες τις εποχές και θυμάμαι πάντα την αρρώστια που με διακατείχε με τη βελτίωση. Ήταν ο λόγος άλλωστε που τότε δούλευα δύο δουλειές! 

Η πρώτη εμπειρία μου με Honda ήταν στη δεύτερη δουλειά όπου μπήκα σε ένα S2000 με τη συνέχεια να μην είναι δύσκολη κανείς να τη φανταστεί. 

Η θέση, ο ήχος, το γκάζι απίστευτο… 

Έπειτα ήρθε ο στρατός, η εφορία και οι όποιες βλέψεις για απόκτησή του πήγαν πίσω. Κάπου εκεί γνώρισα το μετέπειτα αμάξι μου. 

Εκεί πάνω στα κρύα είδα για πρώτη φορά το Civic 8ης γενιάς

Πρωτότυπο, επιβλητικό και για Ιάπωνες το σχέδιο «από άλλο πλανήτη»! 

Το 2010, όπου και απολύθηκα, άρχισα να εργάζομαι και μόλις ένα μήνα αφότου έπιασα δουλειά ένα κόκκινο Honda Civic Type S 1,8lt με 140 άλογα ήρθε και με βρήκε κάτω από τη πόρτα μου! Κάθε φορά που το βλέπω, κάθε φορά που το οδηγώ είναι όπως τη πρώτη φορά που το πήρα στα χέρια μου! 

Ως ανήσυχο πνεύμα βελτίωσης το αυτοκίνητο δεν άργησε να πάρει τα δωράκια του και πλέον να είναι ένα βήμα από το ολοκληρωμένο 1ο στάδιο αποδίδοντας 150 άλογα

Πριν λίγο καιρό στη παρέα ήρθε και ένα Honda CBF 600sa ώστε να απαλλάξει απο τη βάρβαρη καθημερινότητα το fun 2 drive Civic και έτσι η λαχτάρα και η απόλαυση πλεον έχουν πολλαπλασιαστεί! 

Είμαι μέλος του HHC από τις αρχές της απόκτησης του αυτοκινήτου και τον τελευταίο περίπου χρόνο, προσφέρω τη βοήθεια και τις γνώσεις μου στη λέσχη, ως μέλος του διοικητικού. 

Αγαπημένα αυτοκίνητα: 

- NSX-R 

- Civic FN2 

- Integra DC2 – DC5 

- Nissan Skyline GTR (34/35) 

- Audi S3 (1.8lt) 

- Evo VII 

Ενδιαφέροντα: 

- Photography 

- Τuning 

- Computing 

- DJing 

- Go Kart 

- Video Games 

Αγαπημένες σειρές στην TV - ταινίες: 

- Top Gear, W2C, 5th gear και φυσικά Spongebob Squarepants! 

- Star Wars (μάλλοναυτόφταίειγιατοαμάξι), F&F Series, Sherlock Holmes 

Αγαπημένη ατάκα: 

Μηδένα προ τουτέλους μακάριζε

Read 4127 times
Φώτης Λαρεντζάκης
Άρης Μαθιόπουλος
Αθανάσιος Τσεσμελής
Κώστας Αθανασίου
Βαγγέλης Τσακιράκης
Αντώνης Χατζηδημητρίου
Παναγιώτης Γαβρίλης
Τάσος Δρίτσας

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS